✔ Fri frakt ✔ Prisgaranti ✔ Betala säkert med Klarna eller Swish

Garantier

Samtliga klockor erhåller garanti mot material- eller tillverkningsfel utan kostnad för köparen.  Vi följer våra leverantörers garantivillkor vilket är 1 år. Vi erbjuder även 1 års garanti på batterifel, då vi inte vet hur länge klockan varit igång sedan produktion till att klockan anländer vårt lager. Fraktkostnad kan tillkomma och täcks inte av garantin.

OBS! Garantin gäller ej vid:

  1. Skador som orsakats av felaktig skötsel, slarv, felaktig användning eller andra skador som ej beror på material- eller tillverkningsfel.
  2. Skador orsakade av ingrepp av annan än vår egen serviceverkstad.
  3. Skador på uppdragskronor och glas, repor på glas, länk och boett.
  4. Skador på läderarmband, plastarmband, länkar samt ytbeläggning på dessa och skador på uret.
  5. Fuktskador på ej vattentäta klockor (vattentät = 10 ATM). Detta gäller även armband.
  6. Om serienumret har blivit ändrat eller utplånat (gäller ej varor utan serienummer). Eftersom man idag inte använder sig av garantibevis i samma utsträckning som man gjorde förr är det kvittot på klockköpet som gäller för garantibevis. Tänk på att spara fakturan på din inköpta klocka då detta gäller som garantibevis. Ta gärna kontakt med oss om funderingar angående ditt klockköp uppstår. [email protected]

Om något fel uppstår på klockan som omfattar garantin enligt ovanstående ber vi er att skriva till vår kundtjänst innan ni skickar klockan: [email protected]


Frakter i samband med garanti

Skickas klockan till oss utan vårt medgivande och eller felet inte omfattas av ovanstående garantivillkor kommer vi att debitera fraktkostnaden för returen till kund. Omfattas det eventuella felet av garanti betalar vi frakten till oss och åter till kund.
Vattenskydd

En vattenskyddad klocka tål att utsättas för vatten till en viss gräns. Tåligheten anges oftast i meter eller atmosfärer (ATM) där 1 ATM ungefär motsvarar trycket 10 meter under vattenytan. 

Specifikation går inte översätta till verkligt användande på djupet eller trycket som är angivet då testerna är utförda på en helt ny klocka och vattentåligheten förändras med tiden.

För att man skall kunna bada med klockan rekommenderar vi att klockan har ett vattenskydd på 100 meter, dvs 10ATM. För att kunna dyka med klockan rekommenderar vi att klockan har ett vattenskydd på 200 meter, dvs 20 ATM.

  • 3 ATM / 30 meter = Vattenskyddad. Klockan klarar att bli nedstänkt.
  • 5 ATM / 50 meter = Vattentät. Klockan klarar enstaka, korta tillfällen i vatten.
  • 10 ATM / 100 meter = Vattentät. Klockan klarar bad och simning.
  • 20 ATM / 200 meter = Vattentät. Klockan klarar dykning.Trustpilot